dsc_____106

Tanfolyamaink és előadásaink Budapest szívében, a parlamenttel szemben elhelyezkedő kellemes és könnyen megközelíthető helyszínen érhetőek el, a 1055 Budapest, Falk Miska utca 1. házszám alatt.

 

A helyszín előnyei:

  • légkondicionált, jól világított termek
  • modern és kellemes környezet
  • projektor a tanfolyam könnyebb követésének érdekében
  • könnyen megközelíthető

 

dsc_____108Mind tanfolyamunk mind pedig ingyenes előadásaink a fent megadott helyszínen kerülnek megtartásra. Az ingyenes előadások meghívásos és online jelentkezéses alapon működnek, utóbbit megteheti honlapunkon és minden további nélkül várni fogjuk! Ha szeretne vendégeket hozni magával előadásunkra, azt az online jelentkezés során a megfelelő mezőben, vagy a megadott elérhetőségeinken tudja jelezni felénk. Természetesen az Ön meghívottjait is szívesen látjuk.

A helyszín modern és jól felszerelt, így biztos lehet abban, hogy a nálunk eltöltött idő mindenképpen hasznosnak bizonyul majd. A helyszín könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. Parkolásra a környéken van lehetőség, amely hétvégén természetesen díjmentes. Gyalogos megközelítés esetén, javasoljuk a Nyugati Pályaudvar vagy a Jászai Mari tér felőli érkezést.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársaink mindig készséggel állnak rendelkezésre.

 

FEL